De Occiflex voor patiënten

Voor effectieve behandeling van nek- en hoofdpijn

glyphs 250x250px 2 upVandaag de dag hebben meer dan twee miljard mensen wereldwijd last van nek- en/of hoofdpijn. De meest gebruikelijke behandelmethodes zijn medicinaal. Deze behandelingen zijn in veel gevallen echter ondoelmatig, werken slechts kortdurend en gaan gepaard met vervelende bijwerkingen.

Klinische studies hebben aangetoond dat fysio- en manuele therapie, en in het bijzonder nekmobilisatie, chronische nek- en hoofdpijn kunnen verminderen. Manuele therapie is echter tijdrovend, fysiek veeleisend voor de behandelaar en moeilijk langdurig vol te houden.

Met de Occiflex wordt een alternatief geboden. Het is de eerste behandeltafel waarmee therapeuten chronische nek- en hoofdpijn effectief kunnen verlichten. De Occiflex kan de therapeutische handeling langdurig en zeer langzaam herhalen, waardoor de pijncyclus doorbroken wordt.

Lees meer over herhaalde langzame mobilisatie van de nek >>

De Occiflex™ behandeling

ERN 100 400x300

Een behandeling op de Occiflex is zeer ontspannen en comfortabel. Tijdens de eerste sessie zal een onderzoek plaatsvinden. Op basis van deze klinische evaluatie zal een behandelplan worden opgesteld. Uw therapeut zal bepalen welke bewegingen het meest effectief zijn voor uw aandoening. Deze bewegingen worden dan "opgenomen" met behulp van de Occiflex. Tijdens de volgende behandelsessies zal de Occiflex de nek mobiliseren door deze opgenomen bewegingen heel rustig en langzaam te herhalen. Dit zal 20 minuten duren. U beleeft een zeer zacht en comfortabel gevoel. Het resultaat van deze behandeling is verbluffend. U zult direct minder pijn hebben en u kunt uw nek weer vrij bewegen.

Lees meer over de behandeling met de Occiflex >>

 

Occiflex patiënten-ervaringen

Patiënten praten over hun ervaring met de Occiflex behandeling

Occiflex therapeuten-ervaringen

Therpeuten delen hun ervaringen over Occiflex behandelingen