De Occiflex™

De geavanceerde veilige robotica oplossing voor nek- en hoofdpijnn

glyphs 250x250px 1 upHeeft u last van uw nek? Heeft u vaak last van hoofdpijn? Gebruikt u pijnstillers voor nek- of hoofdpijn maar helpen die niet voldoende? Of zijn de bijwerkingen vervelend? Er bestaat nu een alternatieve oplossing! Passieve rustige bewegingstherapie van de nek met behulp van de Occiflex.

 

ERN 100 400x300

 

Nekpijn, en de daarmee samenhangende hoofdpijn, is een algemeen probleem. 15% van de wereldbevolking heeft last van chronische of regelmatig terugkerende nek- of hoofdpijn. Nek- en hoofdpijn zijn vaak intens en zeer beperkend. U moet dingen laten en u zult activiteiten vermijden als gevolg van de pijn. Mede door ons zittende bestaan en door de werkhouding met computers en tablets neemt het probleem van nek- en hoofdpijn toe.

De meest gebruikelijke behandeling van nek- en hoofdpijn is medicamenteus. Pijnstillers voeren daarbij de boventoon. Het effect hiervan is helaas vaak onvoldoende en de bijwerkingen zijn nadelig.

Dankzij een innovatief product, de Occiflex, dat ontwikkeld is in samenwerking met pijnspecialisten op het gebied van nek- en hoofdpijn, kunt u op een veilige manier van uw klachten af komen.

De Occiflex is bewezen effectief bij:

  • hoofdpijn die vanuit de nek komt
  • nek- en hoofdpijn als gevolg van een bewegingsbeperking in de nek
  • migraine
  • gespannen nekspieren en myofaciale pijn (pijn met triggerpoints in uw nekspieren)

Een Occiflex behandeling helpt u snel van uw klachten af. Het is een aangename behandeling zonder risico's op bijwerkingen. Informeer bij een Occiflex therapeut bij u in de buurt omtrent de mogelijkheden (klik hier voor een overzicht)

Occiflex patiënten-ervaringen

Patiënten praten over hun ervaring met de Occiflex behandeling

Occiflex therapeuten-ervaringen

Therpeuten delen hun ervaringen over Occiflex behandelingen